Hanedanlık nedir?



Hanedanlık armaları, aynı zamanda, arma olarak da bilinen ve aynı zamanda bu tür yataklarla ilgili olan tarihi araştırmaları gerçekleştiren, armağanları, armağanlarını ve yanma taşlarını idare etme pratiğidir. Bu sanat formu Avrupa'da 1200'lü yıllardan beri uygulanmaktadır ve dünyanın çeşitli yerlerinde silahlı yataklar sunan çeşitli kurumlar bulunabilir. Armorial rulmanlar tanımlama için Seo uzmanı kullanılır, bu yüzden birçok bölgede yasa ile korunurlar; örneğin, sadece İngiliz kraliyet ailesinin üyeleri İngiliz monarşisinin kalkanını kullanabilirler.

Armyal rulmanlar, 1200'lerde ortaya çıktı ve başlangıçta çok faydacı bir amacı vardı: kimlik. Tam zırhlı şövalyelerin savaş alanında ayırt edilmesi çoğu zaman zordu, bu yüzden insanların kendilerini tanımlamasına izin veren özel olarak dekore edilmiş kalkanlar taşımaya başladılar. Zamanla, belirli tasarımlar ve renkler belirli insanlarla bağlantılı hale geldi; Şövalyeler ayrıca kendi belirleyici araçlarıyla bezenmiş pankartları ve diğer aksesuarları da taşıdılar ve hanedanlık armaları oluşmaya başladı.

ilan
Seo hizmeti Bir arma , hala bir kimlik biçimi olarak kullanılır, ancak hanedanlık armağanı tanımlamaktan çok daha fazlası vardır. Armorial yataklar sosyal statüyü ve tarih duygusunu ima eder ve birçok insan için çok önemlidir. Silahlı yataklarla ilgili katı kurallara sahip olan uluslarda, birisinin armağanlarına bir bakış, önemli şeyleri açığa çıkarabilir. Örneğin, belirli bir şeran düzenine üyeliği, insanlara, kendi zırhlı yataklarında özel bir imzayı kazandırır ve belirli bir sosyal düzeyin üzerindeki insanların, bir kalkanın ortasında merkezi kalkanı tutan "destekçiler" olmalarına izin verilir.

Hanedan terminolojisi oldukça karmaşık olabilir. Örneğin, "blazoning" terimi, armut yataklarını tanımlamak için kullanılan çok özel bir dil anlamına gelir; Bu resmi dil, bu dili anlayan herkes tarafından çoğaltılabildiğinden emin olarak, bir armanın görünümünü ortaya koyar. Bir kat üzerindeki belirli boyuttaki nesneler açıklanmamıştır ve renkler de değildir. Hanedanlık armasında yedi temel renk tanınmaktadır, ancak insanlar bu renklerin tonlarını kullanmaya davetlidirler; Örneğin, vert veya yeşilin belirli bir gölgesini kullanmaları gerekmez.

Bütün bir arma, desenli bir renk alanı olan bir merkezi kalkan, kalkanın üstündeki bir kret, bir slogan ve bir yük, bir aslan gibi kalkanın içindeki bir figür dahil olmak üzere birçok parça içerir . Teknik olarak, her şey bir Kıpti haçtan bir anahtardan bir arma üzerine yerleştirilebilir ; Ücretler genellikle, bir armağa hak kazanan şahsın, şahsın ya da ailenin geçmişiyle ilgilidir.

Hanedanlık işlerinin yapıldığı ülkelerde, bir silah koleji tipik olarak armağan yataklarının araştırılmasını, verilmesini ve yanmasını denetler. Silah kolejindeki memurlar bu konuda eğitilmişler ve genellikle yetenekli tarihçiler ve soybilimcilerdir. Silahlı yataklara sahip olduklarına Kurumsal seo inananlar, bir silah kolejine başvurabilir ve araştırma ücreti ödeyebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Glutatyon Redüktaz Nedir?

Abductor Hallucis nedir?