11 Nisan



Modern tarihin tarihsel olaylar, ünlülerin doğum günleri veya sanat ya da spor dünyasındaki büyük işleri açısından en sıkıcı gün olarak belirlendi. Aslında o gün sadece iki şey gerçekleşti - bir Türk Seo hizmeti  olan Abdullah Atalar doğdu ve Belçika'da bir seçim yapıldı.

11 Nisan ve diğer sıkıcı günlerle ilgili daha fazla gerçek :

18 Nisan 1930, Birleşik Krallık'ta sıkıcı bir gündü. BBC'nin haber yayınında yer alan dinleyiciler bilgilendirildi: “Bugün İyi Cuma. Haber yok” ve piyasanın geri kalanı için piyano çalındı.

11 Nisan 1954'te en sıkıcı gün olmasına rağmen, Kurumsal Seo   yıllarda bu tarihte birçok tarihi olay gerçekleşti. Diğer şeylerin yanı sıra, Uganda'nın eski diktatörü Idi Amin 11 Nisan 1979'da tahliye edildi; ABD başkanı Harry Truman, General Douglas MacArthur’u 11 Nisan 1951’de komutanlığıyla rahatlattı; ve Abraham Lincoln son halka açık konuşmasını 11 Nisan 1865'te yaptı.

11 Nisan, Atalar dışındaki birçok tarihi figürün doğum günüdür - 1954'te değil. Diğer 11 Nisan doğum günü, Katsurba Gandhi, Mohandas Gandhi'nin karısı; Fermat'ın son teoremini çözen matematikçi Seo uzmanı  Wiles; ve Roma imparatoru Septimius Severus.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hanedanlık nedir?

Glutatyon Redüktaz Nedir?

Abductor Hallucis nedir?