Hangi Koşullar Seçim Recount'unu tetikler?



Seçim sayımı genellikle, seçimdeki zaferin kapsamı son derece küçük olduğunda veya insanlar seçimin sahtekâr olabileceğine inandıkları zaman istenir veya talep edilir. Genel bir kural olarak, seçimler için bir tek Seo hizmeti  sayıma izin verilecektir, ancak insanlar bir mahkemede seçimlerin geçerliliğinin yeniden sayılmasını veya başka bir doğrulamayı talep etmelerine potansiyel olarak itiraz edebilir. İfadeler, pahalı ve zaman alıcı olabilir ve çoğu hükümet, mümkünse onları engellemeyi tercih eder.

İki tür anlatım vardır. Zorunlu anlatımlarda, seçimi çevreleyen bazı koşullar, hükümetin sonuçların denetlenmesini gerektirdiği anlamına gelir. Bu durumlarda, kaybedilen kişi, yeniden seçilmeden feragat etmeyi seçebilir, bu da seçim sonuçlarını geçerli olarak kabul ettiğini gösterir; yakın seçimlerden kaybedenler genellikle yeniden sayılma haklarından feragat etmek için baskı altında tutulurlar. Zorunlu anlatımlar genellikle zafer payı son derece yakın olduğunda sıralanır. Örneğin, bir yargı marjı% 0,05'ten az olduğunda veya fark 2,000 oyla veya daha az olduğunda yeniden sayımlar yapabilir.

ilan
İsteğe bağlı bir yeniden sayımda, bir kişi seçim sonuçlarını doğrulamak için oy pusulalarının yeniden sayılmasını özellikle talep edebilir. Seçimi kaybeden biri bunu isteyebilir veya genel bir üye bir talepte bulunabilir. Yeniden saymayı isteyen kişi genellikle masrafları karşılamalıdır ve çoğu durumda, seçim sonuçlarının sorgulanması konusunda kişinin ciddi olduğunu doğrulamak için bir talepte bulunulması gerekmektedir.

İnsanlar, zafer marjı çok düşükse veya oylama düzensizliklerinin gerçekleştiğinden şüpheleniyorlarsa, isteğe bağlı yeniden sayım talebinde bulunabilirler. Usulsüzlükler, seçmenlerin sindirme, arızalı oylama makineleri, kayıp oy sandıkları ve benzeri şeyleri içerebilir . Bazı ülkeler, Kurumsal Seo   izledikleri veya raporlandıkları şekilde ele alınabilmeleri için seçimleri bu tür düzensizlikler nedeniyle izlemek için tarafsız seçim gözlemcileri kullanırlar.

Bir hükümet seçimlerden sonra yeniden oy sandıkça, bunu makineyle veya el ile yapma seçeneğine sahiptir. Bir makine sayımı genellikle bir günden az zaman alır, çünkü oy pusulası, sonuçları tekrar okumak için kullanılan tarama makineleri ile beslenmelidir. Elektronik oylama durumunda , seçim istasyonlarındaki bilgi tekrar sabit sürücülerden alınır veya sonuçları teyit etmek Seo uzmanı  herhangi bir kağıt izi makine tarafından denetlenir. Bir el ya da manuel anlatımda, oy pusulaları kişisel olarak haftalar hatta aylar alabilecek bir süreçte incelenir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hanedanlık nedir?

Glutatyon Redüktaz Nedir?

Abductor Hallucis nedir?