Mazeret nedir:



Bir bahane , bir yükümlülüğün önlenmesi , bir kusurun bildirilmesi veya bir ihmalin gerekçelendirilmesi için çağrılan neden veya bahane .
Bu sebeple, mazeret, bir kişinin kendisine Seo hizmeti  atfedilen suçu veya sorumluluğu serbest bırakmasına izin veren sebeplerdir.
Ayrıca, mazeretler, el koyması amaçlanan yükümlülüklerden veya taahhütlerden kurtulmak için faydalı olabilir.
Ancak, her zaman bir bahane değil bahane ile eşanlamlıdır. Bir bahane, yanlış bir bahane, bir şey yapması ya da bir şey yapmayı bıraktığı iddia edilen bir sebep ya da nedendir. Öte yandan bir bahane, hem yanlış hem de doğru olabilir.

Örneğin, okuldan ya da öğrenci yaşamından yoksun bırakılan mazeretler , zorla ya da beklenmedik nedenlerden ötürü okula gidemediğinizde iddia edilir. Bu durumda, öğrencinin yokluğunun nedenlerinin açıklandığı bir izin ya da mazeret mektubu yazılır.

Özür dilerim veya mazeret
Excusa ve mazeret sadece bir harf ve bir sesle farklılık gösteren kelimelerdir, dolayısıyla karışıklığa yol açabilirler. Ancak, bir bahane , sorumluluktan kaçınmak ya da suçluluktan kaçınmak için kullanılan sebep ya da bahane, mazeretler ise farklı şeylere atıfta bulunabilir. Bir çeşit hasır sepet olan eskusabaraja'nın apobosu olabilir. Bir mülk sahibinin işçilerine mülklerinin bazı büyükbaş hayvanlarını oturabilmeleri için işçilere sağladıkları ve bu şekilde verilen kendi başının veya başının başına geçebileceği hakkına atıfta bulunabilir. Ayrıca, mazeret bir şey saklamanın veya saklamanın eylemini ve etkisini belirleyebilir.

Hukukta mazeret
Hukukta, mazeret olarak sanığın muafiyetten muaf tutulmasına izin veren yasal sebep denir . Bu anlamda ceza hukuku kapsamında bir mazeret, bir cezanın mazeretlerin hafifletilmesi veya mutlaklaştırılmasına bağlı Kurumsal Seo   olarak bir cezayı hafifletmeye veya tamamen bastırmaya zorlayabilir.

Mutlak mazeret
Bu nedenle beraat , cezaya layık olabilecek bir gerçeğe atfedilebilecek cezanın hariç tutulduğu yasal bir rakamdır. Bu nedenle, mutlak bir mazereti yazarını muaf tutar, fakat cezai sorumluluktaki katılımcıları değil. Örneğin, bir isyanı şekillendirmeden önce isyan eden bir asi.

Özür ve geri çekilme
Hukukta, bir sanığın, aleyhindeki suçlamalardan muaf tutulmasının hukuki sebebi vardır. meydan , bu esnada, bir idari veya yasal işlemler parçaları özel olarak çünkü gerçeklerle veya herhangi biriyle onların bağlantı, Seo uzmanı vb bir yargıç, tanık, uzman, için ayrı bir işlem talep ettiği eylemidir parçalar. Amacı, yargı ve idari işlemlerde tarafsızlığı ve tarafsızlığı garanti etmektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hanedanlık nedir?

Glutatyon Redüktaz Nedir?

Abductor Hallucis nedir?