Medeniyet nedir?



Bir uygarlığa insan toplumunun yaşam biçimlerini oluşturan gümrük, bilgi, sanat ve kurumlar dizisi denir.
Bu anlamda medeniyetler, örgütlenme biçimleri, Seo hizmeti  , sosyal yapıları ve ekonomik ilişkilerinde yüksek derecede karmaşıklığa ulaşmış toplumlardır; politik, idari ve hukuki bir sisteme sahip olan, sanat ve kültürün yanı sıra bilimsel ve teknolojik bilgi geliştirmiş olan.


Dolayısıyla , bu kabul edilir medeniyet kavramı mutlaka varlığını ima kültürü ve kabul edilebilir, birçok durumda, onun olarak standları , yani inançlar, değerler, gelenekler, görenekler, sanat formları, kurumların seti, Bir toplumu karakterize eden

Medeniyet ise, aynı zamanda , ilerleme, gelişme ya da ilerleme ile eşanlamlı olarak alınabilir . Dolayısıyla , bu bir toplum onların yaşam tarzlarına dönüşüm sürecine maruz edebilir şekilde ifade etmek için kullanılmasıdır, hem ekonomik, politik ve sosyal seviyesi, önceki durumla karşılaştırıldığında, bir gelişmedir.

Ayrıca, medeniyetin uygarlığın eylemi ve etkisi  olarak adlandırıldığı gibi : “İşgalciler yerli halkları bir medeniyet sürecine tabi tutuyorlardı.”

Medeniyet aynı zamanda vahşilik ve barbarlık durumlarına önceden dayanan insan toplumlarının en gelişmiş gelişim aşamasına da atıfta bulunur .

Aynı şekilde, medeniyet kelimesi, tarih boyunca var olan ve onların gelenekleri, gelenekleri, sanatsal tezahürleri, bilgisi, dili, kurumları vb. Gibi bir dizi ayırt edici özellik ile karakterize edilen kültürlere atıfta bulunmak için kullanılabilir. Maya uygarlığı olarak Aztek, Yunan, Roma ve diğerleri Kurumsal Seo   rasında.

evrensel tarih kayıtları, özellikle Orta Doğu, Mısır ve Mezopotamya , erken insan uygarlıkları. Tarım, ticaret, yazı ve aynı zamanda düzgün işleyişi için yasalar ve normlar tarafından idari olarak düzenlenen ilk insan toplulukları tarafından keşfedilen ilk uygarlıklardı. Seo uzmanı, diğer şeylerin yanı sıra, akarsu medeniyetleri olarak , yani büyük nehirlerin havzaları etrafında ortaya çıkmıştı: Mısırlılar için Nil ve Mezopotamyalılar için Dicle ve Fırat.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hanedanlık nedir?

Glutatyon Redüktaz Nedir?

Abductor Hallucis nedir?